Programma

Zondag 11 december 2022
Wereldlichtjesdag Leidsche Rijn | Utrecht

Praktische informatie

Adres: Alendorperweg 103, 3451 GL Utrecht

  • 18.30 uur ontvangst
  • 18.45 uur aanvang programma
  • 19.00 uur kaarsen aansteken, namen noemen, verhaal en muziek
  • 19.30 uur gelegenheid tot napraten 

Belangstellenden kunnen de naam van hun overleden kind doorgeven. Ook dit jaar zal de organisatie hun namen noemen. Daarnaast kunt u een korte spreuk en een beeld of symbool doorgeven dat bij dit kind past. Deze krijgen een mooie plek in de ceremonie en de stichting zorgt voor een tastbare, persoonlijke herinnering aan deze dag.

Voor wie?
Voor iedereen die een kind wil herdenken: ouders, broers, zussen, grootouders, ooms, tantes, juffen, meesters, vrienden en vriendinnen. Hoe oud dit kind was of hoe lang geleden het overleed, speelt geen rol. Iedereen die een kind mist, is van harte welkom dit kind in gezamenlijkheid te herdenken.

Met grote dank aan de Kerk aan het Lint aan de Alendorperweg kunnen wij Wereldlichtjesdag dit jaar voor de derde keer overdekt houden in het middelpunt van Leidsche Rijn. Wij gaan ervan uit dat wij na twee jaar onze gasten weer in persoon kunnen verwelkomen.

Vóór het gebouw is een parkeerplaats. Een deel van de parkeerplaats wordt gebruikt voor de ceremonie. U kunt uw fiets op de parkeerplaats goed stallen. Voor auto’s is er beperkt ruimte. Wij verzoeken u de parkeerplaatsen vrij te houden voor mensen die slecht ter been zijn. Bij het Castellum Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1 Utrecht), op ongeveer vijf minuten lopen, is voldoende ruimte om uw auto (gratis) te parkeren.

 

Wereldlichtjesdag Leidsche Rijn 2015
Wereldlichtjesdag Leidsche Rijn 2015